onze producten

In de salon gebruiken wij de productlijn van Suda Care. 

_030

Ook verkopen wij deze producten in onze salon. Graag zijn wij bereid om u goed te adviseren in de keuze van het juiste product. Voor de prijzen kunt u altijd contact met ons opnemen.
Kijk hieronder naar ons assortiment aan producten:

Suda Care voetbalsem
Deze voetbalsem is uitermate geschikt voor de dagelijkse verzorging van de voeten. De hoogwaardige ingredienten vitaliseren en verfrissen vermoeide en zwaar belaste voeten. De waardevolle kamillebestanddelen en de etherische olie met zijn hoog bisabolol gehalte, het kamille extract en het azuleen kalmeren de huid en hebben een ontstekingsremmende, antibacteriele en antimycotische werking. Kan meerdere malen per dag gebruikt worden.
_016
Suda Care voetbalsem plus
Voor de droge, vetarme huid. De samenstelling met kamille-extract, azuleen, allantoïne, menthol, kampfer, biozwavel eucerine en vaseline lijkt erg op dat van de normale voetbalsem. Door het hogere vaselinegehalte en toevoegingen van oliën worden droge en geïrriteerde huidgedeelten nog beter beschermt. Met name geschikt om ’s-avonds te gebruiken.
_017
Suda Care klovencreme
Verzorgende creme voor zeer droge en gekloofde huid. Intensieve verzorging op basis van vaseline. De klovencreme bevat een uiterst doeltreffende combinatie van vitamine en wortelolie. Deze bestanddelen bevorderen de huidfuncties. Met name geschikt voor het behandelen van ruwe en gekloofde huid. ‘s-Avonds voor het naar bed gaan gebruiken
_018

Suda Care Protection balsem

Deze balsem met zijn speciaal geselecteerde grondstoffen en huidversterkende bouwstoffen, is een ideaal hulpmiddel voor de dagelijkse bescherming en intensieve verzorging van de extreem droge en gevoelige huid.

_019
Suda Care Canola-Lipo creme
Deze creme zorgt ervoor dat de huid er zacht en gezond uitziet. Biedt bescherming tijdens de dag en intensieve verzorging tijdens de nacht. Bevat geen minerale olie, vaseline of kleurstoffen.
_020
Suda Care Eisgel
Verkoelende voetbalsem voor vermoeide en branderige voeten. Vooral na zware belasting van voeten en benen door lang staan, of intensieve sportbeoefening of lopen is eisgel aangenaam verfrissend voor de vermoeide huid. Terugvettende bestanddelen samen met etherische oliën verzorgen de huid. Het mentholgehalte zorgt voor langdurige verkoeling. Gebruik na belasting van de voeten door sport of lang staan.
_021
Sudo Care Propolis Balsem
Ideaal voor de verzorging van de ruwe en schilferige huid, als tamponademiddel, voor het behoud van gezonde nagelwallen, maar ook geschikt voor huidirritatie (zonnebrand), ontstekingen, verwondingen (kleine snij-en schaafwonden) of eczeem. Werkt door de ingrediënten van honing en propolis antibiotisch, antiviraal, bacteriedodend en wond genezend. De toevoeging van olijfolie heeft een huidverzorgende en anti-irriterende werking en voorkomt dat de huid uitdroogt.
_022

Suda Care Nagelolie

Speciale verzorging voor broze nagels. Keratine verbetert de nagelstructuur en maakt droge en broze nagels weer zacht en elastisch. Om de behandeling van broze nagels mee te beginnen. Dagelijks aanbrengen.

_024 
Suda Care Nagelhuid creme
Speciale verzorging voor nagel en nagelriemen. Maakt droge en brokkelige nagels en nagelriemen weer zacht en elastisch. Ideaal te gebruiken als vervolgbehandeling als het product nagelolie is aangeslagen. Dagelijks aanbrengen.
_025
Suda Care Microsilber Forte
Zachte, vochtinbrengende creme met antibacteriele werking en natuurlijke bacterieremming. Te gebruiken bij jeuk of preventief bij infecties. Ideaal voor tussen de tenen. Hoeveelheid micro silver: 0,5%.
_026
Suda Care voetbad
Ideale voorbereiding op de voetverzorging reinigend verzorgingsbad, dat vermoeide en belaste voeten reinigt en verfrist. Het voetbad desodoriseert, desinfecteert en voorkomt infecties door de antibacteriele eigenschappen van het undecyleenzuur. Door vochtinbrengende eigenschappen in het voetbad wordt de huid weer zacht en elastisch. Ideaal als voorbereiding op voetverzorging of gebruik van andere Suda Care producten.
_027
Suda Care voetenpoeder
Dit huidvriendelijke voetpoeder rekent af met onaangename voetgeurtjes. Heeft een absorberende werking bij vochtige voeten en verwonde huidgedeelten. Door de antibacteriele eigenschappen zeer geschikt voor de dagelijkse hygiene.
‘s-Morgens gebruiken.
_028
Bunio
In de voetverzorging is deze zalf te gebruiken bij verharde pijnlijke nagelwallen en bij behandeling van ingegroeide nagels en na behandeling van ingegroeide nagels. Of bij de behandeling van Hallux Valgus. De bestanddelen zorgen voor een versnelde doorbloeding met als gevolg een snellere genezing.
_029